Categorie├źn
Geen categorie

Tips om online bedrukte tegels te kopen

Altijd al een leuke boodschap op maat willen laten drukken op een tegel? Nou, een bedrukte tegel kan voor iedereen zo'n leuk, apart cadeau zijn. Denk er even over na. Je hoeft alleen maar een leuke en warme boodschap af te drukken op de tegel en die tegel te bezorgen bij iemand om wie je geeft. Het zal gewoon hun hart doen smelten. Het goede nieuws is dat er enkele webwinkels zijn die op maat bedrukte tegels verkopen. Hier zijn enkele tips om de beste producten van hen te krijgen:

Kies tussen een op maat bedrukte tegel of kant-en-klaar

Je kan online een Tegeltje bedrukken om als cadeau te geven, hierin heb je twee hoofdopties. Ten eerste kun je een kant-en-klare tegel kopen of een aangepaste afdruk aanvragen. Kant-en-klare tegels zijn al afgedrukt. Je hoeft dus alleen nog maar te bestellen. Maar een op maat gemaakte tegel heeft tijd nodig, omdat je de boodschap dicteert die je op de tegel wilt laten drukken. Hoe dan ook, beide opties zijn geweldig.

Grootte

Je zult ook merken dat bedrukte tegels niet hetzelfde formaat hebben. Meestal zouden de meeste mensen liever iets groters kopen. Een grotere tegel geeft je immers voldoende ruimte om elk bericht te schrijven dat je maar wilt. Maar dit kan de verzending een beetje uitdagend maken. Ook voor grotere tegels moet je extra betalen. Het goede nieuws is dat kleinere bedrukte tegels nog steeds intiem zijn en ook best verbazingwekkend kunnen zijn.

Doorlooptijd

Als je een op maat bedrukte tegel wilt hebben, moet je deze vroeg bestellen. De meeste webwinkels die deze tegels verkopen, kunnen je in minder dan een dag of twee een aangepaste tegel bezorgen. Maar je weet nooit van tevoren hoe druk ze het hebben. Dus loop niet het risico om te laat te zijn met dat geschenk. Plaats jouw bestelling op tijd, zodat de cadeauwinkel er zo snel mogelijk mee aan de slag gaat. Zo komen de tegels gemakkelijk op tijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *