Categorieën
Geen categorie

Edelstenen voor iedereen 

Edelstenen zijn bijzondere stenen! Niet alleen zijn ze stuk voor stuk prachtig om te zien, ze hebben ook allen hun eigen persoonlijke werking. Door op een bepaald niveau te trillen kunnen edelstenen blokkades uit het lichaam wegnemen. Hierdoor gaat de energie in je lichaam weer juist stromen en kunnen klachten verminderen. Dit kan gaan om lichamelijke klachten, maar ook om geestelijke klachten. Door de juiste edelstenen aan te schaffen kun je jezelf snel van je probleem afhelpen. Je kan de edelstenen bij je in je broekzak of tas doen wanneer je last hebt van dagelijkse problemen. Edelstenen kun je ook op je nachtkastje leggen wanneer je moeite hebt met slapen of een verstoord slaapritme hebt. 

Cacao ceremonie om je hart te openen 

Bij een cacao ceremonie leer je je hart te openen, spiritueel te groeien en je ware ik terug te vinden. In ceremoniële cacao zitten stoffen als ijzer en magnesium die goed zijn voor je lichaam en geest. Deze pure onbewerkte cacao komt uit Zuid-Amerika en wordt daar al eeuwen gebruikt om dichterbij jezelf te komen en te groeien als persoon. Een cacao ceremonie heeft niets te maken met het kopje chocolademelk die je in een café kunt kopen. Het is pure cacao waar kruiden en specerijen aan toe worden gevoegd. Het met speciale intenties wordt bereid en geserveerd. 

Kristallen en edelstenen voor in huis

Je kunt kristallen en edelstenen natuurlijk als ketting of mooie armband dragen. Daarnaast kunnen kristallen in huis of op kantoor bijdragen aan rust of juist je creativiteit verhogen. Door de verschillende werkingen van edelstenen en kristallen kun je bepaalde sferen opwekken. Zo kun je bijvoorbeeld met rozenkwarts een zeer liefdevolle sfeer creëren. Een zwarte toermalijn is weer perfect voor op kantoor, deze beschermt je namelijk tegen de straling van je computer. Van aventurijn wordt je creatief en met amethist slaap je beter. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de duizenden kristallen en edelstenen die er zijn. Laat je informeren over welke edelstenen het beste bij jou passen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *